Over de praktijk

Over de praktijk

Over Margriet

Na mijn opleiding tot verloskundige en de masterstudie Verloskunde/Evidence Based Practice heb ik gewerkt als waarnemend verloskundige, richtlijnonderzoeker en beleidsmedewerker. Daarna was ik een aantal jaar zelfstandig creatief ondernemer, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan: ik verlangde weer terug naar de gezondheidszorg.

Als Care for Women specialiste komen zowel mijn opgedane kennis en vaardigheden als mijn passie voor vrouwengezondheid optimaal tot hun recht. Er is nog veel schaamte en onwetendheid rondom ‘vrouwenzaken’ en ik draag heel graag mijn steentje bij om dit weg te nemen. Als aanvulling op mijn kennis over hormonen en vrouwengezondheid heb ik me ook verder gespecialiseerd in stress- en burn-out coaching.

Ik woon in Zaandam met mijn man, twee kinderen en teckel. In mijn vrije tijd houd ik van drummen, yoga, haken en leer ik Koreaans.

 

De praktijk

Care for Women Zaandam Zuid is een praktijk-aan-huis, gevestigd aan De Weer 11 in Zaandam.

De praktijk is makkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De Weer is een weg van enkele kilometers lang en niet alle navigatiesystemen weten er raad mee – de praktijk bevindt zich op de hoek van De Weer en het Schaarsven.

Met het openbaar vervoer reis je vanaf Station Zaandam of Zaandam De Vlinder met bus 65 en stap je uit bij halte Schaarsven.

De praktijkruimte is gevestigd op de begane grond. Het is een heerlijk lichte ruimte, die professioneel, maar vooral gezellig is ingericht.