Nieuw: wandelconsulten

Helaas, na een relatief rustige zomer grijpt COVID-19 inmiddels weer flink om zich heen. Daarom bied ik nu, naast persoonlijke consulten bij mij in de praktijk, ook wandelconsulten aan.

Tijdens een wandeling van ongeveer 50 minuten door het Vijfhoekpark in Zaandam (in overleg kunnen we ook ergens anders afspreken, maar wel altijd binnen Zaandam) bespreken we alle zaken die tijdens een ‘normaal’ consult ook aan de orde komen en krijg je mondeling alvast de eerste informatie, tips en adviezen mee. Achteraf krijg je van mij een mail waarin de besproken informatie nog een keer kort op papier staat.

In de buitenlucht is het uiteraard goed mogelijk om voldoende afstand te houden. Bovendien is het heerlijk (en gezond) om even een uurtje buiten te zijn, en komt er tijdens een wandeling vaak weer een heel ander gesprek tot stand dan wanneer je in een kamer tegenover elkaar zit. Als je het leuk vindt en er niet teveel door afgeleid wordt, kun je ook je hond meenemen!

Iedereen kan een wandelconsult boeken, ongeacht je klachten. Via de knop ‘Afspraak maken’ op de website kom je terecht in de digitale agenda van de praktijk en daarna selecteer je ‘Wandelconsult’.

Een wandelconsult wordt gefactureerd als een consult van een uur (50 minuten wandelen plus voor- en nabereiding) en kost €72,50. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt het doorgaans vergoed door de zorgverzekeraar.

Ik hoop binnenkort een rondje met je te gaan lopen!